Styrelsemedlemmar

Terje Carlsson

Ordförande, frilans. Tidigare SR/SVT.
terje74@hotmail.com
Telefon: 073-986 1622

Bosse Vikingson - kassör

Bosse Vikingson är reporter på Smålandsposten och ingår i tidningens Inblicksredaktion för fördjupande och granskande journalistik. Har tidigare arbetat som lokalreporter, kommunreporter, näringslivsreporter, nyhetschef och allmänreporter.

Kontakta Bosse Vikingson

Valeria Helander - ledamot

Valeria Helander är grävjournalist baserad i Göteborg. Hon har varit grävreporter på P1 Kaliber, Göteborgs-Posten och Faktum. Nu arbetar hon på SVT med bland annat Uppdrag granskning och SVT Dold.

Kontakta Valeria Helander

Kerstin Weigl - ledamot

Kerstin Weigl är nyhetskolumnist och reporter på Aftonbladet sedan 1986. Hon har även arbetat med lokalradio, förlagsverksamhet med mera. Sedan 2009 driver hon med Kristina Edblom en ständig granskning av dödade kvinnor och deras barn, som nominerats till Stora journalistpriset och belönats med Guldspadens hedersomnämnande.

Sara Recabarren- ledamot

Sara Recabarren är reporter på Kalla fakta. Hon har arbetat på TV4 sedan år 2000 och har även varit reporter på TV4Nyheterna. 2015 vann hon Kristallen för Kalla fakta-reportaget ”Slav i Sverige” som handlar om den hänsynslösa exploateringen av de mest utsatta EU-migranterna.

sara.r@tv4.se

Jan Axelsson - suppleant

Grävande journalist och driver ett tv-produktionsbolag i Norrland.

jan.axelsson@dohi.se

Jessica Ziegerer - ledamot

Jessica Ziegerer är reporter på HD-Sydsvenskan och arbetar på tidningens grävnav med undersökande journalistik. Hon har tidigare jobbat som lokalreporter och nyhetsreporter på Sydsvenskan och Ystads Allehanda.

Emanuel Sidea

Emanuel Sidea är journalist baserad i Stockholm.
Mångårig bakgrund inom affärsjournalistik med särskilt fokus på internationella granskningar av företag.
Undervisar och kursansvarig i internationell journalistik på JMK, Stockholms universitet.

emanuel.sidea@gmail.com

Åsa Larsson

Åsa Larsson, reporter på Metro och redaktör för Viralgranskaren. Tidigare på DN, TT, Ekot och SvD.

asaelisabethlarsson@gmail.com

Fouad Youcefi

Fouad Youcefi är reporter på SVT Nyheter Väst i Göteborg och har tidigare arbetat för bland annat SVT Nyheter och Uppdrag granskning. Han är också grävgeneral för Grävseminariet 2017 i Uppsala.

Kontakta Fouad Youcefi